Filet bez skóry
Możliwośc pakowania:
VAC
Filet ze skórą
Możliwośc pakowania:
VAC
Golonka
Możliwośc pakowania:
VAC
Medaliony
Możliwość pakowania: MAP, VAC, tacka styropianowa
Mięso drobne
Możliwość pakowania: MAP, VAC, tacka styropianowa
Podudzie ze skórą i kością
Możliwość pakowania:
VAC
Serca
Możliwość pakowania: MAP, VAC, tacka styropianowa
Skrzydło dwuczęściowe
Możliwość pakowania: MAP, VAC, tacka styropianowa
Skrzydło górne
Możliwość pakowania: MAP, VAC, tacka styropianowa
Skrzydło środkowe
Możliwość pakowania: MAP, VAC, tacka styropianowa
Sznycel z fileta
Możliwość pakowania: MAP, tacka styropianowa
Szyja bez skory
Możliwość pakowania: MAP, VAC, tacka styropianowa
Udo bez skóry i kości
Możliwość pakowania: VAC
Udo ze skórą bez kości
Możliwość pakowania:
VAC
Wątroba
Możliwość pakowania: MAP, VAC, tacka styropianowa
Żołądki
Możliwość pakowania:
VAC